2015. március 28., szombat

Recept: Omlettszuflé fokhagymás baguett-tel



Igen, jól néz ki, finom is volt!


Hozzávalók:
tojás (attól függgően hány személyre)
só, bors
tej
paradicsom
hagyma
fokhagyma
sajt
baguett

Elkészítés:

A tojásokat a tejjel keverjük el jól, mondjuk habosra. A hagymákat és a paradicsomokat aprítsuk fel, és keverjük bele a tojásba. Pici reszeltsajtot is lehet bele tenni, hogy sűrűbb legyen. Picit sózzuk, borsozzuk. Ezután szuflé formákba öntsük ki a kapott elegyünket. Előmelegített sütőben 200 fokon addig süssük, míg a tojás meg nem sül. Ez kb 10-15 perc. Eztután piriítsuk meg a baguettet (javasolt serpenyőben fokhagymás olivaolajon) vagy ha nem akarunk nagyon büdösíteni, akkor ezt is tegyük be a sütőbe és piriítsuk meg és utólag kenjünk a tetetjére fél gerezd fokhagymát, mert az úgy finom!
Jó étvágyat!

Jó kis Napi Boldogság volt :) További nyalánkságok errefele.

Kövesd a Ne ess pánikba blogot a Facebookon is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése